Pálinka

május 16, 2017

Ünneplésre, búfelejtésre, egy kortyra, vagy ízlelgetve, tisztán vagy más ízekkel keverve: pálinka. Bárunkban e hungarikumnak a ritkaságnak számító változatait, a zöldségből előállított prémium pálinkákat is kipróbálhatja, a kísérletezni vágyóknak pedig a hagyományos 40-50 fokos párlatok után igazi meglepetést fog okozni a 60 fokos variánsa… csak vérbeli pálinka rajongóknak ajánljuk!


ÁPRÁD PÁLINKA
2 100

Kajszibarack – 4 cl

ÁPRÁD PRÉMIUM PÁLINKA
2 100

Pirosribizli,Bársony Birs, Erdei Szeder, Málna, Faeper – 4 cl

GYULAI PÁLINKA
3 400

Kóser Szilva, Alma, Vilmoskörte – 4 cl

GYULAI PRÉMIUM PÁLINKA
2 500

Mélyvíz Kajszibarack 60° – 4 cl

BRILL PÁLINKA
3 400

Cabernet Franc Barrique Törköly, Gönci Sárgabarack, Szilva, Irsai Olivér Szőlő – 4 cl

BRILL ZÖLDSÉG PÁRLAT
3 100

Paprika, Zeller, Medvehagyma, Cékla – 4 cl

 


Az árak Forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
A feltűntetett árakra 12% szervízdíjat számolunk fel.