május 12, 2017

Napközben az üzleti találkozók tökéletes helyszíne, délután egy nyugodt, belvárosi kikapcsolódási pont, este pedig a munka utáni önfeledt beszélgetések ideális helye. A Corso Bár napszaktól függetlenül a különleges pillanatok egyedülálló színtere.

A szakértelemmel összeválogatott nívós italválasztékával és a budai várra és az világörökségi emlékekre kitekintő panorámájával a Corso Bár előkelő helyszínt biztosít egy különleges ital elfogyasztásához.

Jó időben élvezze a napsütést teraszunkon és kapcsolódjon ki a nyüzsgő sétány szívében elhelyezkedő belvárosi oázisban!

Molnár József
Assistant Outlets Manager

 

József szerint minden ital mögött rejlik egy történetet, legyen az egy Gin, aminek a fogyasztásával az elefántok biztonságos nevelését támogathatjuk, vagy egy cider, ami két magyar női sörfőző mester érdekes kísérletezésének eredménye. Az általa ajánlott italok nem csak a vendégek egyéni ízvilágához, hanem történetük által személyiségükhöz is illeszkednek. Járjon bármerre a világban, mindig a helyi jellegzetességeket keresi. A helyi ízek iránti szenvedélye vezetett több közkedvelt ital újra gondolásához, mint például a Corso Bár Bloody Mary koktéljához, melyben az eredeti receptúrát magyar alapanyagokkal álmodta újra.

Vágó Nikoletta
Cukrász Chef

Már 9 éves korábban tudta Vágó Nikoletta Cukrász Chefünk, hogy a cukrászdák egyik gyöngyszemét, a képviselőfánkot egy nap ő szeretné a legjobban elkészíteni. Többek között ez az elszántság és az alkotás iránti vágya vonzotta a cukrászat felé, ahol nap, mint nap azon dolgozhat, hogy eddig nem látott és ízlelt desszertek szülessenek meg. Célja, hogy olyan kreatív ízvariánsokat süssön ki egyedi formában, amelyek meglepetést okoznak az édességek szerelmeseinek. Erre egy példa a Rákóczi túrós éclairként újraálmodott változata, ami a fánk és a torta határait feszegeti.


 

 

A Corso élmény
A helyi italkülönlegességek tárháza
 

Bárunk egyik hitvallása, hogy vendégeink az általunk kínált különlegességek által megismerhessék az italok egy újabb, különleges arcát. Tapasztalt bártendereink és felszolgálóink a szakma fiatal tehetségeivel karöltve elhivatottan dolgoznak azért, hogy vendégeink az év 365 napján a jól ismert italok mellett különleges, lokális ízekkel újraálmodott különlegességeket kóstolhassanak meg.
Több, mint 35 éves tapasztalatunk és az állandó kiválóságra való törekvésünk biztosítja, hogy nálunk Ön és vendégei nálunk jó kezekben lesznek, bármilyen okból is érkezzenek hozzánk a nap során.


Foglalás