AKTUÁLIS ÉTLAP

november 21, 2018

GOURMET ÉTKEK LEGJAVA

 

 

Chefjeink aktuális étlapján a regionális konyha jellegzetes ízei, valamint a legkedveltebb nemzetközi fogások játszák a főszerepet. A finomságok különlegességét adja, hogy hazai termelőktől származó hozzávalók legjavát használjuk fel az ételek készítésekor, ráadáasul Corso házi fűszerkertjéből származó fűszerekkel is ízesítjük azokat… személyes gondoskodás érezhető a fogások ízein!

 

 

ELŐÉTELEK ÉS SALÁTÁK

 

 Libamájpástétom, mazsolás alma chutney, pirított briós (2, 4, 7)
4 200

Grillezett tonhal, nizzai saláta, paradicsom dresszing (1, 4, 5, 7, 9) 
3 200

Füstölt padlizsánkrém, lapos kenyér (2, 4, 9)
1 900

Cézár saláta (3, 4, 5, 7, 9) 

Klasszikus
3 200

grillezett csirkemellel
3 900

grillezett óriás rákkal (3)
4 900

Friss kerti saláták kívánság szerint: olasz, citrus vagy  joghurt dresszinggel (7)

2 400

Gourmet saláta: friss kerti  salátalevelek, avokádó, articsóka és napon szárított paradicsom dresszing (9) 

2 600

LEVESEK

 

Tyúkhúsleves, zöldségekkel és tésztával (1, 2, 4)
1 900

Gulyásleves (1, 2, 4) 
1 900

Hideg gazpacho, mentás uborka relish, cikória, grillezett focaccia (2, 7) 
1 900

Gulyásleves
Gazdag, fűszeres és megannyi ízben bővelkedő – így jellemezhetnénk a magyar konyha egyik leghíresebb fogását, a gulyáslevest.

 

SZENDVICSEK ÉS BURGEREK

 

Faszénen grillezett Magyar Angus marha burger, sajt, paradicsom, bacon, káposztasaláta, hasábburgonya, csemegeuborka (2, 4, 7, 9, 12)  
3 900

“Az igazi” sonkás-sajtos melegszendvics, frisssalátával, csemegeuborka (2, 7)
2 100

Club szendvics – grillezett csirkemell, tükörtojás, bacon, paradicsom, fejes saláta, hasábburgonyával,csemegeuborka (2, 4, 9) 
3 700

FŐÉTELEK

 

Borjúpaprikás, galuska, tejfölös uborkasaláta (2, 4, 7) 
3 900

Házi aszalt paradicsommal töltött rántott csirkemell, cukkinifőzelék (2, 4, 7)
4 200

Grillezett debreceni kolbász, lecsó, friss kenyér(2) 
3 400

VEGETÁRIÁNUS  ÉTELEK

 

Tökfőzelék, rántott tök, aszalt paradicsom (2, 4, 7) 
2 600
Zöldség tagine, lencseropogós, párolt jázmin rizs
3 200

Gnocchi vadgombák, zöldborsó velutté (2,4) 
2 600

 

GRILL ÉTELEK

Green Egg grilleszközben elkészített különleges fogás, mely páratlan ízt biztosít ételének.

 

Tanyasi csirkemell, csípős saláta (200 g)
3 900

Bárány kofta, tzatziki, kuszkusz (200 g) (7)
3 500

BBQ malacoldalas, káposztasaláta (250 g) (7) 
3 900

Grillen füstölt marhaszegy, BBQ mártás (200 g) 
5 600

USA Prime marhabélszín, zöldbors mártás (200 g) 
16 900

Lazacnyárs, paradicsomlekvár (200 g)  (5)
4 900

Óriás rák, bazsalikomos citrom chutney (200 g)  (3)
8 900

Grill ételeinkhez kívánság szerint egy köret  választható

 

KÍVÁNSÁG SZERINTI EXTRA KÖRETEK

Hasábburgonya 

900

Petrezselymes újburgonya (7) 

900

Párolt jázmin rizs 

900

Szezonális  grill zöldség 

1 400

 

DESSZERTEK

 

Mozart torta  (2, 4, 7, 10, 13)
1 700

Paleo-vegán málnás csokoládétorta (10, 13)
1 700

Eper – citrom tortácska (2, 4, 7, 13)
1 700

Görög joghurt- exotikus gyümölcs tart (2, 4, 7, 13)
1 700

Kézműves fagylalt válogatás (4, 7, 10, 11)
1 700

 

Kedves Vendégeink!
Örömmel válaszolunk vendégeink kérdéseire az ételeink tartalmáról, amennyiben diéta vagy érzékenység miatt valamelyik összetevőt nem fogyaszthatják. Amennyiben más kívánságaik lennének, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre.

Magyaros étel   Marhahústtartalmaz   Vegetáriánus étel   Sertéshúst tartalmaz

Ételallergia vagy ételérzékenység: 1 – zeller, 2 – glutén, 3 – rákfélék, 4 – tojás, 5 – hal, 6 – csillagfürt, 7 – tej, 8 – puhatestűek,
9 – mustár, 10 – magvak, 11 – mogyoró, 12 – szezámmag, 13 – szója, 14 – kén-dioxid

I. kategóriába sorolt üzlet. Áraink HUF-ban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A számla végösszegéhez 12% szervízdíjat számolunk fel.

Konyhafőnök: Gullner Gergő