KIKELET BÁRÁNYAI ÉS ZÖLDJEI

március 5, 2018

A KIKELET BÁRÁNYAI ÉS ZÖLDJEI

 

Ha igazán ízletes bárányhúst szeretnénk fogyasztani, akkor a tavaszi időszak erre a legideálisabb. Legyen az sütve, párolva vagy grillezve, a bárány igazi ínyencségnek számít, különösen ha olyan zsenge zöldségekkel kóstoljuk, mint a retek, a medveghagyma vagy a zöldborsó.

 

Tavaszi bárány terrin májával, ropogós reteksaláta (7)
2 500

Tárkonyos bárányraguleves (1,2,7)
1 900

Fűszerkéregben sült báránygerinc- és borda, zöldborsókkal, kecskesajt habbal (1,2,7,10)
 5 900

Bárány kofta kebab, csicseriborsó saláta és krém, gránátalma (2,4,9)
3 800

Lassan főtt báránycsülök, medvehagyma rizottó (1,7,10)
4 200

Tavaszi kék sajttal töltött paraj felfújt csicsókakrémmel, kucsmagombával
2 500

Citrom szavarin édesköményes eperkompóttal (2,4,7)
 1 800

 

Ételallergia vagy ételérzékenység: 1- zeller, 2- glutén, 3- rákfélék, 4- tojás, 5- hal, 6- csillagfürt, 7- tej, 8- puhatestűek, 9-mustár,
10- magvak, 11- mogyoró, 12- szezámmag, 13- szója, 14- kén-dioxid

 Az árak HUF-ban értendőek, melyhez 12% szervizdíjat számolunk fel.