Summer menu

október 4, 2017

Spring menu  |  Summer menu  |  Autumn menu  |  Winter menu


 

 

Chefjeink aktuális étlapján a regionális konyha jellegzetes ízei, csakúgy mint répa vagy a zöldbab, a húsok és halak közül pedig a fogas és a libamáj játszák a főszerepet. A hozzávalók hazai termelők gazdaságaiból valamint a Corso új, házi fűszerkertjéből származnak… személyes gondoskodás érezhető a fogások ízein is!

 

 

ELŐÉTELEK ÉS SALÁTÁK

 

Libamájpástétom, barack chutney (2, 4, 10)
4 900

Füstölt kacsakolbász, lapos kenyér, paradicsomsaláta (2) 
3 500

Quinoa saláta, avokádó (1,10)
2 400

Cézár saláta (5,7,9) 
2 900

grillezett csirkemellel
3 900

grillezett óriás rákkal (3)
4 900

 

LEVESEK

 

Napi leves
1 900

Újházi tyúkhúsleves (1, 2, 4)
1 900

Gulyásleves (1,2,4) 
1 900

Gulyásleves
Gazdag, fűszeres és megannyi ízben bővelkedő – így jellemezhetnénk a magyar konyha egyik leghíresebb fogását, a gulyáslevest.

 

KONYHAFŐNÖKÜNK AJÁNLATA

 

Fogas roston, narancsos répapüré, édeskömény saláta (5, 7)
4 700

Sertésszűz, zöldbabfőzelék, fokhagymás burgonyapüré (2, 7)
3 900

 

VEGETÁRIÁNUS – VEGÁN ÉTELEK

 

Zöldséges-gombás árpagyöngy rizottó (1, 7)
2 400
Zöldség tagine, lencseropogós, párolt jázmin rizs
3 200

 

GRILL ÉTELEK

 

Tanyasi jérce (200 g)
3 900

Debreceni kolbász lecsóval
3 400

Magyar bélszín (200 g)
10 900

Argentin rostélyos (200 g)
8 600

Vörös lazac filé (200 g) (3)
5 900

Grill ételhez kívánság szerint egy köret és egy mártás választható

 

Spanyol mártás (1, 2)

Paradicsom lekvár (9)

Berni mártás (4, 7)

 

KÍVÁNSÁG SZERINTI EXTRA KÖRETEK

Édesburgonya hasábok

900

Burgonyapüré

900

Párolt rizs

900

Szezonális zöldség

1 400

Kevert saláta

1 400

Kedves Vendégeink!
Örömmel válaszolunk vendégeink kérdéseire az ételeink tartalmáról, amennyiben diéta vagy érzékenység miatt valamelyik összetevőt nem fogyaszthatják. Amennyiben más kívánságaik lennének, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre.

Magyaros étel  Vegán étel   Vegetáriánus étel       Fűszeres étel

Ételallergia vagy ételérzékenység: 1- zeller, 2- glutén, 3- rákfélék, 4- tojás, 5- hal, 6- csillagfürt, 7- tej, 8- puhatestűek,
9- mustár, 10- magvak, 11- mogyoró, 12- szezámmag, 13- szója, 14- kén-dioxid

I. kategóriába sorolt üzlet. Áraink HUF-ban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A számla végösszegéhez 12% szerviz díjat számolunk fel.

Konyhafőnök: Gullner Gergő