május 2, 2017

Merítve Magyarország és a környező országok közös múltjából, Gullner Gergő Executive Chefünk egyedülálló európai ízkavalkádot kelt életre, amit a régió adta szezonális variálhatóság tesz még gazdagabbá.

Élvezze a karakteres ízek kifinomult találkozását miközben történelmi gyönyörűségekre tekint ki és engedje, hogy az ízek magukkal ragadják.

 

Gullner Gergő
Executive Chef

Csak úgy, mint az életben, a konyhában is az egyszerűséget részesíti előnyben: főztjei esetében ez a letisztultságot jelenti, melybe finoman simul bele az eltérő fogások megfontolt összehangolása. Szenvedélyesen keresi a tökéletes és egyedi ízpárosításokat, hogy azokat másokkal is megoszthassa.  A világ több pontján is megfordult már Chef-ként, és bár beemeli a nemzetközi hatásokat, szíve mégis a tradicionális konyhához és a helyi alapanyagok felhasználásához húzza. Mennyei fogásai mögött mindig történet lapul, melyek mellett a kóstolás után egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül.


Vágó Nikoletta
Cukrász Chef

Már 9 éves korábban tudta Vágó Nikoletta Cukrász Chefünk, hogy a cukrászdák egyik gyöngyszemét, a képviselőfánkot egy nap ő szeretné a legjobban elkészíteni. Többek között ez az elszántság és az alkotás iránti vágya vonzotta a cukrászat felé, ahol nap, mint nap azon dolgozhat, hogy eddig nem látott és ízlelt desszertek szülessenek meg. Célja, hogy olyan kreatív ízvariánsokat süssön ki, amelyek meglepetést okoznak az édességek szerelmeseinek. Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél, süteményeivel mindig az adott évszak legfrissebb ízeit hozza el nekünk, különleges köntösben.

 

 

 

A Corso csapata
A fine dining élménye

A tökéletes éttermi élményhez összehangolt csapatmunkára van szükség. Tapasztalt chefjeink és felszolgálóink a szakma fiatal tehetségeivel karöltve elhivatottan dolgoznak azért, hogy vendégeink az év 365 napján kiváló ételeket és a velük leginkább harmonizáló italokat kóstolhassanak éttermünkben.

Több mint 35 éves tapasztalatunk és az állandó kiválóságra való törekvésünk biztosítja, hogy Ön és vendégei nálunk jó kezekben lesznek, bármilyen alkalomból is érkeznek éttermünkbe.

Foglalás