“VADAT ÉS HALAT, S MI JÓ FALAT”

január 8, 2019

“VADAT ÉS HALAT S MI JÓ FALAT”

( részlet Arany János ‘A walesi bárdok’ című balladájából)

 

Ha igazán ízgazdag fogásokra “vadászik” az év kezdetén, vegye célba a Corso vadhúsből készült mennyei ételkülönlegességeit  – a hazai erdők, tavak és folyók gazdag élővilágának és szezonális terméseinek köszönhetően Chefjeink koleszterinszegény, mégis fehérjében gazdag  gasztronómiai csemegékkel várják az igazi gourmet-kat!

 

 

Szarvaspástétom aszalt meggyel és pörkölt mogyoróval,Cumberland mártással, vajon pirított kaláccsal (2,4,7,9,11)
2 700

Fácán batyu – erőleves(1,2,4,7)
1 900

Roston sült lillafüredi pisztráng, paprika sabayonnal, pirított mandulával (1,4,5,7,10) 
4 100

Zempléni vargányás vaddisznópörkölt szalvétagombóccal (2,4,7)
3 600

Narancsos kacsamell sütőtökkel, sült céklával, burgonyafánkkal (1,2)
4 300

Vadgombás árparizottó (7) 
2 400

Csipkebogyós sajttorta (2,4,7,10) 
1 600

 

Ételallergia vagy ételérzékenység: 1- zeller, 2- glutén, 3- rákfélék, 4- tojás, 5- hal, 6- csillagfürt, 7- tej, 8- puhatestűek, 9-mustár,
10- magvak, 11- mogyoró, 12- szezámmag, 13- szója, 14- kén-dioxid

 Az árak HUF-ban értendőek, melyhez 12% szervizdíjat számolunk fel.