Ünnepi vacsora – december 24-26

január 21, 2020

Élevezze a karácsonyi ízeket  a Corso Bár-ban vagy szobája kényelmében!
A tradicionális magyar fogásoktól kezdve a klasszikus pulykamenün keresztül, számos ünnepi különlegesség közül választhat.

A kormány jelenlegi intézkedési értelmében ajánlatunk kizárólag szállóvendégeink részére érhető el.

 

Menü

 

Előétel

Lazac trió:

 Gravlax kapros édes mustárral; füstölt lazactekercs; rilette kaviárral (5,9)

Roston sült kacsamáj karamellizált almával, pirított brióssal (2,4,7)

Buffalo mozzarella rukkola és grillezett meleg paradicsomsalátával, fenyőmaggal (7,10

 

Levesek

Gyömbéres sütőtök cappuccino (4,7,10)

Ünnepi halászlé (2,4,5)

Erőleves Celestine (1,2,4,5)

Főétel

Karácsonyi pulyka gesztenyével töltve, téli zöldségekkel, áfonyaszósszal (2,4,10)

Fogas filé Kárpáti módra, zalai rákkal és kaporszósszal (2,3,5,7)

Spenótos polenta gruyer szósszal, karamellizált dióval (7,10)

 

Desszert

Vörös áfonya – Orelys csokoládétorta (2,4,7,13)

Mozart torta (2,4,7,10,11)

Posírozott Klementin mézeskalács fagylalttal (7)

Sajtválogatás: Cambozzola, Brie, Peccorini, szőlő (7)

Ár

4 fogásos 14 000 Ft/fő

3 fogásos 12 000 Ft/fő

2 fogásos 10 000 Ft/fő

A számla végösszegéhez 12 % szervízdíjat számolunk fel.

 

Ételallergének:

1: zeller, 2: glutén, 3: rákfélék, 4: tojás, 5: hal, 6: csillagfürt, 7: tej, 8: puhatestűek, 9: mustár, 10: magvak, 11: mogyoró, 12: szezámmag, 13: szója, 14: kén-dioxid